Zorg voor uw voeten...

De gezondheid van onze voeten is belangrijker dan we vaak denken. Zij worden dagelijks intensief gebruikt. Als u beschadigde voeten heeft, dan kan dit ongemerkt leiden tot een verkeerde houding, waardoor rug- en/of nekklachten kunnen ontstaan. Het behouden van gezonde voeten is van belang voor een fit en gezond lichaam. Een goede medische voetbehandeling is dus geen overbodige luxe.

Een gediplomeerd pedicure zorgt niet alleen voor mooi verzorgde voeten, maar behandeld ook specifieke voetklachten, zoals pijnlijk eelt, kloven, likdoorns, wratten of diverse nagelproblemen.

Een pedicurebehandeling is voor iedereen geschikt en heeft zeker toegevoegde waarde voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen en patiënten met diabetes, reuma of dementie. Tevens voor de nodige herstelbehandelingen aan, door neuropathie beschadigde nagels na chemotherapie. Ook topsporters hebben hier veel profijt van.

Voor mensen met diabetes is het extra belangrijk om de voeten goed in de gaten te houden en te verzorgen. Deze doelgroep is gevoeliger voor wondjes en infecties. ( Geen afwijkende tarieven )

Veel zorgverzekeraars vergoeden de pedicurebehandeling voor diabetes en reumapatiënten uit de basis of aanvullendeverzekering. U kunt in de zorgverzekeringwijzer controleren of uw verzekering de behandeling vergoed.

https://www.zorgverzekeringwijzer.nl/zorgvergoedingen/pedicure